Wet AVG

Casa Boslimpré privacyverklaring

Casa Boslimpré, gevestigd aan 10, Boslimpré 88230 Ban Sur Meurthe Clefcy Frankrijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Website: www.casaboslimpre.nl
Adres: 10, Boslimpré
88230 Ban Sur Meurthe Clefcy Frankrijk
Telefoonnummer: +33 (0)6 11 60 41 77
Colin Bramhill is de Functionaris Gegevensbescherming van Casa Boslimpré. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Casa Boslimpré verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Casa Boslimpré verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Om goederen en diensten te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

Casa Boslimpré neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Casa Boslimpré) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Casa Boslimpré bewaart je persoonsgegevens opdat we goederen en diensten kunnen leveren. We hanteren een onbeperkte bewaartermijn. Iedereen is vrij om zich uit te schrijven van onze verzendlijsten door middel van op de “uitschrijven” knopje te klikken. Alle bewaarde gegevens wordt dan verwijdert.

Delen van persoonsgegevens met derden

Casa Boslimpré verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Casa Boslimpré gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Casa Boslimpré en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Casa Boslimpré wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Casa Boslimpré neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groepen twee ster

** Arrangement

Alle maaltijden verzorgd, vanaf 3 nachten
• ontbijt, lunch en avondmaaltijd, thee, koffie en wijn bij het avondeten
• bedlinnen (2, 3 en 4 pers. slaapkamers of yurt)
• schoonmaak en verwarmingskosten
• toeristenbelasting(0,50€ p/p/n)
1 coach gratis bij minimaal 10 personen

54€ per persoon per nacht

Korting voor groepen: vanaf 15 personen: 10% korting

Nog extra bij te huren :
• een grote yoga/workshopruimte van 80m2 (150€)
• professionele keuken met eetzaal voor 25/30 personen (250€),verplicht vanaf 15 personen

* Indien je met jouw groep een ander concept wilt, vraag ons naar de mogelijkheden. Bv. zelf ontbijt en lunch en alleen de avondmaaltijd door ons laten verzorgen. Of evt. kunnen wij s'middags voor een pan soep e.a zorgen.

Casa Boslimpré heeft voor elk wat wils!


Aankomsttijden:
Een week: zondagmiddag 16.00 tot zondagochtend 11.00
6 nachten: zondagmiddag 16.00 tot zaterdagochtend 11.00
5 nachten: zondagmiddag 16.00 tot vrijdagochtend 11.00
4 nachten: woensdagmiddag 16.00 tot zondagochtend 11.00
3 nachten: donderdagmiddag 16.00 tot zondagochtend 11.00

 

Groepen

GROEPEN zijn van harte welkom op Casa Boslimpré!

In 2008 zijn we begonnen met 6 tentplekken en een yurt, daarna vakantiehuis La Tulipe erbij en we waren een ideale vakantieplek voor echtparen en gezinnen. Maar inmiddels zijn we doorgegroeid naar een inspirerende plek met groepsaccommodatie Le Tournesol, een 2e yurt, een yoga/workshopruimte, een professionele keuken met een ontmoetingsruimte waar gegeten, gedronken en het leven gevierd kan worden.

Yogaruimte Casa Boslimpre ontmoetingsruimte eetgedeelteHierdoor is onze doelgroep uitgebreid van echtparen en gezinnen naar groepen. Steeds meer groepen vinden hun weg naar “onze berg”. Yoga/Taichi/Qigong/, vrouwen, gehandicapten, verjaardagen en ja in zomer 2017 worden alle accommodaties en het gehele terrein afgehuurd voor een heuse bruiloft met eigen kok en band!

Wijzelf merken dat we genieten van die diversiteit aan mensen op “onze hemel op aarde plek”.
Alle gasten hebben één gemeenschappelijk doel en dat is vakantievieren ver weg van de drukte op een plek waar je dat op jouw eigen manier mag doen. Een plek waar je voelt dat er met je meegedacht wordt en waar veel mogelijk is. En ja, dan zit je bij Casa Boslimpré goed!

"In 2014-15 en -16 organiseerden wij 3 maal een geweldige Taiji en Qigong mei-week in de Vogezen met 25 personen. Wij kookten zelf; eerst in het grote vakantiehuis en later in de nieuwe professionele keuken. Ideaal!

De stilte is indrukwekkend en de grote grasvlakte met zicht op het dal gaf een geweldige ambiance tijdens de vroege ochtend Qigong sessies bij opkomende zon. Bij slechter weer kun je altijd over binnenruimtes beschikken; in de gemeenschappelijke ruimte en beneden in de yoga/workshopruimte die zelfs bijverwarmd kan worden. Wij hadden er een geweldige tijd, waar we met plezier op terugkijken."

Nell en Pierre

Voor groepen (25 à 30 personen) hebben we twee soorten arrangementen:

Casa Boslimpré heeft voor elk wat wils!

  • 1* sterren arrangement; je kookt zelf of je neemt je eigen kok mee
  • 2** sterren arrangement: verzorgen wij alle maaltijden

1 ster arrangement 2 sterren arrangement

Groepen een ster

* Arrangement

Zelf koken of eigen kok mee (vanaf 3 nachten)

• broodjesservice
• bedlinnen (2, 3 en 4 pers. slaapkamers of yurt)
• schoonmaak en verwarmingskosten
• toeristenbelasting (0,50€ p/p/nacht))

28 € per persoon per nacht

Korting voor groepen: vanaf 15 personen: 10% korting en vanaf 20 pers: 15% korting

Nog extra bij te huren:

• een grote yoga/workshopruimte van 80m2 (150€)
• professionele keuken met eetzaal voor 25/30 personen (250€),verplicht vanaf 15 personen

*Indien je met jouw groep een ander concept wilt, vraag ons naar de mogelijkheden. Bv. zelf ontbijt en lunch en alleen de avondmaaltijd door ons laten verzorgen. Of evt. kunnen wij s'middags voor een pan soep e.a zorgen.

Casa Boslimpré heeft voor elk wat wils!

Aankomsttijden:

Een week: zondagmiddag 16.00 tot zondagochtend 11.00
6 nachten: zondagmiddag 16.00 tot zaterdagochtend 11.00
5 nachten: zondagmiddag 16.00 tot vrijdagochtend 11.00
4 nachten: woensdagmiddag 16.00 tot zondagochtend 11.00
3 nachten: donderdagmiddag 16.00 tot zondagochtend 11.00

Foutpagina

Oeps!! Confused Er bevindt zich een foutje.

Probeer eens de home page.

08 op en rond casa boslimpre

Casa Boslimpré

10, Boslimpré
88230 Ban Sur Meurthe Clefcy
France
+31 6 10 81 67 01

info@casaboslimpre.nl

 

Testimonials

" Lieve Matty en Colin,

Nogmaals bedankt voor de fijne dagen die we bij jullie in de yurt mochten logeren. We hebben genoten van het onverwacht nog mooie weer en de warme liefdevolle zorg en aandacht die jullie ons geschonken hebben. Wij zouden het ontzettend leuk vinden contact te houden en jullie avonturen verder te volgen.

Lieve groetjes, Ditte en Edwin. "